ONZE ORGANISATIE

Onze vereniging (VZW), waarvan de thuisbasis gevestigd is te Koekelare, werd een aantal jaren geleden opgericht met als doel het opstarten van een educatief steunproject. Met dit initiatief geven we een aantal kinderen, afkomstig uit de armste regio's van Thailand, de mogelijkheid tot het volgen van een volwaardige schoolopleiding.

Om dit alles in goede banen te leiden, werken we samen met een aantal lokale medewerkers afkomstig van de Thaise religieuze gemeenschap, de Good Shepherd Sisters. De zusters van deze gemeenschap houden nauwgezet contact met de plaatselijke families.

Luc Mestdagh Onze eresecretaris dhr. Luc Mestdagh, woonachtig in Nong Khai, is één van de bezielers van dit project. Luc heeft een grondige kennis van zowel de regio als de taal. Hij is mede verantwoordelijk voor de selectie van de vele kandidaten. Sedert Luc dit project al 18 jaar beheert, zijn er sindsdien al heel wat leerlingen afgestudeerd. Een onmiskenbaar succes!

Met Luc aan het roer van onze lokale medewerkers zijn we ervan overtuigd dat de steun met 100% zekerheid terechtkomt.

Benny Mareel - Heidi Ramault

Benny en Heide samen met hun 2 gesponsorde kinderen Sedert Luc definitief in Thailand woont is de organisatie, hier in België, in handen van Benny Mareel en Heidi Ramault, beiden bestuursleden van de vereniging. Zelf zijn ze reeds jarenlang sponsors van diverse kinderen.

U kunt Benny en Heidi steeds bereiken via onze contactpagina.

Benny en Heidi samen met Issariya en Chonlada.

Filmpje: Het sponserverhaal Nongkhai

Filmpje - sponserverhaal Nongkhai youtube link Filmpje - sponserverhaal Nongkhai